Primul ministru Nicolae CIUCĂ și ambasadoarea Franței E.S. Laurence AUER vor veni la Focșani de Ziua Unirii Principatelor!

* Primul ministru Nicolae CIUCĂ, ambasadorul Franței la București, E.S. Laurence AUER vor participa la evenimentele dedicate Unirii pricipatelor Române de la Focșani * Este posibil ca la ceremoniile de la Focșani să ajungă și președintele Camerei Deputaților, Marcel CIOLACU *

Primul ministru Nicolae CIUCĂ va participa la ceremoniile dedicate Zilei Unirii Principatelor Române de la Focșani. Informația este confirmată de Guvern prin agenda publică a premierului care confirmă faptul că Nicolae CIUCĂ va fi prezent la evenimentele din Piața Unirii din Focșani, începând cu ora 16.00. Primul ministru ajunge la Focșani după ce va participa la evenimentele dedicate Mici Uniri de la Iași și după vizita de la Aeroportul Internațional Iași unde îi va fi prezentat proiectul de extindere, unde va fi împreună cu președintele Camerei Deputaților – Marcel CIOLACU.

La evenimentele dedicate Unirii Principatelor Române de la Focșani sunt așteptați să participe și președintele Camerei Deputaților – Marcel CIOLACU precum și ambasadoarea Franței în România, Excelența Sa Doamna Laurence AUER. În privința E.S. doamna ambasador Laurence AUER Consiliul Județean Vrancea a anunțat deja că a invitat-o la Simpozionul „Contribuția Franței la înfăptuirea Unirii Principatelor Române de la 24 ianuarie 1859“.

Evenimentul dedicat Unirii Principatelor Române, care poartă și marca Muzeul Vrancei, va avea loc marți, 24 ianuarie, de la ora 10.30, la Muzeul Unirii din Focșani (Str. Republicii nr. 30).

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.