Principalul suspect al asasinării părintelui Marin Tudor a fost prins!!

Acesta este Florentin Puşcoiu, un tânăr de 29 de ani din Focşani. Procurorii spun că sunt siguri în proporţie de 99,9% că Puşcoiu este asasinul. La această oră el se află la Parchet unde a fost dus pentru a fi audiat. Potrivit contului său de facebook Puşcoiu este fan Marian Oprişan, Anonymus – celebra grupare de hackeri şi ar dori legalizarea marijuanei.

Florentin Puşcoiu locuieşte în cartierul Sud al municipiului şi a fost ridicat de poliţişti chiar de la el de acasă. Nu are cazier iar ultima dată a lucrat ca şofer pentru o brutărie din Focşani. Informaţiile care au dus la capturarea sa au fost furnizate de femeia de servici din biserică şi câţiva copii care se jucau în preajma acesteia când a avut loc asasinatul.

Deşi Marian Oprişan a afirmat că asasinul nu este cetăţean al judeţului Vrancea lucrurile stau exact pe dos, Florentin Puşcoiu fiind din cartierul Sud al municipiului. “Sceleratul” cum îl numeşte şeful judeţului a votat Oprişan la alegerile locale. Cu toate asigurările proaspăt realesului preşedinte al CJ Vrancea că Focşaniul nu are interlopi sau persoane care să facă astfel de fapte adevărul crud arată că tocmai un focşănean get beget a comis fapta care a îngrozit un întreg judeţ.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.