Probele de competențe la BAC amânate pentru perioada 14-23 iunie! Asta dacă se termină greva!

* Perioada de înscriere la Bacalaureat – elevii claselor a XII-a și a XIII-a și la Evaluare Națională – elevii claselor a VIII-a și cea de încheiere a mediilor se prelungește până în 13 iunie * Aceiași perioada a fost deja prelungită până mâine adică vineri, 10 iunie *

Ministrul Educației, Ligia DECA a anunțat faptul că probele de competențe din cadrul examenului de BACALAUREAT2023 se vor susține în perioada 14-23 iunie, cu condiția ca profesorii să revină la școală. În cazul în care greva nu se termină probele de competențe, care ar fi trebuit să înceapă luni 12 iunie, ar putea fi echivalate cu notele din liceu. Ligia DECA a afirmat că probele scrise NU se decalează nici pentru Bacalaureat și nici pentru Evaluarea Națională. Prima probă scrisă este cea de la Evaluarea Națională – 19 iunie Limba și literatura română iar la Bac proba similară este programată pentru 26 iunie.
De asemenea ministrul a anunțat adoptarea memorandumului, care „va garanta că noua grilă de salarizare în educație va porni de la salariul mediu brut pe economie pentru un profesor debutant”.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.