Procurori și Corpul de Control de la Interne pentru neregulile de la alegeri!!!

* Ministrul Administrației și Internelor, Gabriel Berca, a declarat astăzi la Focșani că în fiecare județ vor fi delegați un procuror și membri ai Corpului de Control al MAI care vor cerceta sesizările făcute de cetățeni la alegeri * Berca l-a investit astăzi pe noul prefect de Vrancea, Dragoș Mircea – cunoscut membru PNL Vrancea *

“În măsura în care se va încălca legea procurorii și Corpul de Control al MAI vor putea interveni, punctual, în situațiile sesizate astfel încât vom putea lua măsurile necesare rapid. Procurorii vor fi desemnați pe baza ordinului Procurorului General al României și nu s-a stabilit încă dacă vor fi sau nu din județele unde își fac acum meseria. Membrii Corpului de Control al MAI vor fi delegați în acest sens”, a declarat ministrul Gabriel Berca.

* Berca: Vrancea este un județ greu!

Ministrul de Interne consideră Vrancea ca fiind un județ greu de administrat, aluzie la conflictele dintre fostul prefect Sorin Hornea și președintele Consiliului Județean Vrancea, ultimul meci dintre cei doi fiind stabilirea locației Biroului Electoral Județean. “Vrancea este un județ greu unde au existat dispute. Sperăm să avem și vești bune de la Vrancea nu doar înfruntare politică. Nu voi accepta ca instituțiile statului să fie târâte în lupta electorală”, a mai adăugat ministrul de Interne. Gabriel Berca a fost astăzi la Focșani pentru a-l investi în funcție pe noul prefect Dragoș Mircea și noul subprefect, Eliza Botezatu la ceremonie participând și ministrul Comunicațiilor, Răzvan Mustea.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.