Profesori vrânceni la cursul Îmbunătățirea abilităților digitale ale tinerilor lucrători desfășurat în Ungaria!

* Două profesoare din județul Vrancea și doi tineri din Craiova au participat la cursul de formare: „Îmbunătățirea abilităților digitale ale tinerilor lucrători“, care s-a desfășurat în perioada 24-30 iulie 2023, la Budapesta (Ungaria) * Este vorba despre prof. Daniela Sorina Negrei și prof. Alina Verdețu iar tinerii din Craiova, Marco Dumitrache și Vlad Enculescu * Acest proiect a fost finanțat prin programul Erasmus+ al Uniunii Europene și a fost aprobat de Tempus Közalapítvány * „Acest proiect s-a putut derula datorită Asociației ALLONS-Y din Craiova, condusă de președinte prof. Camelia Dumitrache, căreia îi mulțumim pe această cale“, ne-au declarat profesoarele din Vrancea participante la proiect *

„Dragi minți tinere aspirante,
Suntem încântați să transmitem un bun venit din inimă tuturor sufletelor creative care au ales să pornească în această călătorie interesantă alături de noi la Academia Tinerilor Creativi. Aici, credem în puterea nemărginită a creativității și în potențialul incredibil pe care îl are pentru fiecare dintre voi.
Academia de Tineret Creativ nu este doar o altă academie educațională obișnuită. Este un spațiu vibrant și dinamic conceput pentru a hrăni, inspira și aprinde scânteia imaginației din fiecare dintre voi. Misiunea noastră este simplă, dar profundă: să dezlănțuim adevăratul potențial creativ care zace latentă în tine și să te ghideze spre transformarea ideilor tale în realitate.
Creativitatea nu cunoaște limite și vine în multe forme. Fie că ești artist, scriitor, muzician, regizor, designer sau inovator, această academie este locul tău de joacă pentru explorare și creștere. Gama noastră diversă de programe și ateliere sunt atent curatoriate pentru a satisface toate pasiunile și interesele tale artistice.
La Academia de Tineret Creativ, credem cu tărie că creativitatea prosperă într-un mediu de libertate, încurajare și colaborare. Aici, veți găsi o comunitate de susținere a unor persoane care gândesc la fel, mentori și profesioniști din industrie, toți dedicați promovării unei atmosfere în care ideile voastre pot înflori.
Dincolo de abilitățile tehnice, punem accent și pe dezvoltarea gândirii critice, rezolvarea problemelor și comunicării eficiente – toate calitățile esențiale care îți vor servi nu doar în goanările creative, ci și în toate aspectele vieții.
Dar nu e vorba doar de muncă și dedicare; ci și de distracție! Vă încurajăm să îmbrățișați spontaneitatea, să explorați neexplorarea și să visați măreț. Nu uita, creativitatea ta este o călătorie, nu o destinație, iar noi suntem aici să te însoțim la fiecare pas.
Deci, în timp ce pășești în Academia de Tineret Creativ, lasă-ți imaginația să o ia razna și lasă-ți pasiunea să-ți alimenteze Suntem încântați să asistăm la strălucirea care va apărea din fiecare dintre voi și impactul pozitiv pe care eforturile voastre creative îl vor avea asupra lumii.
Multumim ca ati ales sa faceti parte din familia noastra creativa. Împreună, să pictăm pânza visurilor noastre și să conturăm un viitor mai luminos, mai vibrant.
Să înceapă călătoria creativă!“, a fost mesajul de bun venit al gazdelor.

Lista participanților la proiect i-a cuprins pe Heemanshu Gupta, Veramilia Contesa, Konelia Geiger, Aimee Anindya, Hossam Mahmod, JD Bin, Kadirhan Bilgin, Mete Ilhan Ezircanli, Nisa, Aleyna Yılmaz, Ezgi Mesut, David Kolář, Kristýna Nevřelová, Aneta Havrankova, David Zuska, Jan Schmid, Aniz, Carlos, Jesus, Destine, Pedro, Georgina Mitsopoulou, Anastasia Makou, Maria Touloupi , Georgia Parcha, Georgia Ourania Mitsopoulou, Monika Binkytė , Kenneth Obi, Austeja Laurynaite, Bartas Skujis, Marco Dumitrache , Vlad Enculescu, Alina Mihaela Verdețu, Daniela – Sorina Negrei care au reprezentat România, Franța, Spania, Cehia, Lituania, Ungaria, Turcia, Grecia în călătoria creativă care a urmat.

Ziua 2: 26 iulie 2023
În cea de-a doua zi a proiectului nostru, a fost lector Csenge Offenbächer de la Națiunile Unite Ungaria, ea a vorbit despre cyberbullying și despre cum să folosim înțelept rețelele de socializare pentru participanții noștri. După aceea participanții din fiecare țară au făcut o prezentare despre organizația și țara care i-a trimis la cursul nostru. De data aceasta a fost rândul celor din Spania și Lituania său să-și prezinte țările.

Ziua 3: 27 iulie 2023
În a treia zi a proiectului am avut de făcut câteva lucrări în echipă pentru a consolida legătura dintre participanți. Una dintre regulile muncii în echipă este că participanții din aceeași țară nu aveau voie să fie în același grup.

Ziua 4: 28 iulie 2023
În a patra zi, a avut loc un workshop de stăpânire a abilităților digitale. Au fost atribuite unele sarcini, iar grupul a prezentat rezultatele ulterior. Ziua a fost închisă cu noapte culturală susținută de participanții din Ungaria, România & Turcia.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.