Proiecte de 10 milioane de lei la Cârligele și Timboiesti!

* Fonduri de peste 10 milioane de lei vor fi alocate comunelor Cârligele și Timboiesti pentru proiecte de extindere a infrastructurii *

Proiectele din comuna Cârligele în valoare totală de 2.586.878,18 lei, vizează extinderea infrastructurii transportului verde, care reprezintă rolul cheie în protejarea mediului. În același timp, un alt proiect vizează creșterea eficienței energetice a clădirii Școlii Prof. Mihai Simbotin Cârligele.

Totodată, pentru asigurarea unei dezvoltări solide a localităților, urmează a fi implementate proiectele de consolidare seismică și renovare energetică moderată a sediului Primăriei și a Școlii gimnaziale Slimnic, din comuna Tâmboești, în valoare totală de 8.245.916,31 lei.

“Am avizat ca fiind legale aceste proiecte care vor fi finanțate prin PNRR. Îi felicit pe primarii comunelor vizate, pentru accesarea acestor fonduri europene. Doar implicându-ne vom putea face o schimbare vizibilă în Vrancea, iar misiunea noastră se îndreaptă către certitudinea realizării unor proiecte pe care vrâncenii le așteaptă și care vor spori confortul comunităților locale”, afirmă prefectul județului Vrancea, Nicușor HALICI.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.