Proiecte PNRR de 8,2 milioane lei la Pufești și Vidra!

Prefectul județului Vrancea, Nicușor HALICI, a avizat astăzi proiecte cu finanțare prin PNRR în valoare de aproximativ 8,2 milioane lei pentru comunele Pufești și Vidra. Cele de la Pufești vizează modernizarea sistemului de iluminat public și construirea unui centru de zi pentru copiii aflați în situație de risc de separare de părinți in valoare totală de 3,28 milioane lei.

De asemena, în scopul susținerii comunității în vederea aducerii acestora la standarde civilizate, au fost avizate proiectele din comuna Vidra, proiecte care urmăresc înființarea și dotarea unui centru de colectare deșeuri și înființarea unui centru comun integrat, în valoare totala de 4,99 milioane lei.

„Am avizat ca fiind legale aceste proiecte care vor fi finanțate prin PNRR. Îi felicit pe primarii comunelor vizate, pentru accesarea acestor fonduri europene. Doar implicându-ne vom putea face o schimbare vizibilă în Vrancea, iar misiunea noastră se îndreaptă către certitudinea realizării unor proiecte pe care vrâncenii le așteaptă și care vor spori confortul comunităților locale”. – Prefectul județului Vrancea, Nicușor HALICI.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.