Proiectul de extindere a rețelei de gaze din Mândrești va fi scos la licitație!

* Investiția privind ”Extinderea rețelei de distribuție gaze naturale în cartierul Mândrești” a fost aprobat de Consiliul Local și urmează să fie scos la licitație * Proiectarea acestei rețele de 1,55 km va dura 6 luni iar execuția 15 luni *

Pentru realizarea acestei investiții primăria municipiului Focșani are nevoie de 14,1 milioane lei, bani care ar urma să fie alocați în etapa a doua a Programului Național de Investiții „Anghel Saligny”. Primarul Cristi MISAILA a discutat despre acest proiect la Adunarea Generală a Asociației Municipiilor unde au fost prezenți Prim-ministrul Nicolae Ciucă, Președintele Camerei, Deputaților Marcel Ciolacu și ministrul Dezvoltării, Cseke Attila.

“Avem cererea de finanțare pregătită și o vom depune imediat ce se va deschide etapa a II-a a Programului Național de Investiții „Anghel Saligny”. Dacă această variantă nu se va concretiza, vom facem un credit bancar pentru că cetățenii din Cartierul Mândrești merită să aibă aceleași facilități ca și cetățenii din alte zone din Focșani”, a afirmat primarul Cristi MISAILA.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.