Promoţii BRD pentru persoanele fizice

BRD Groupe Société Générale vine pe piaţă cu noutăţi în oferta de creditare a persoanelor fizice, precum şi cu o ofertă de economisire completă Focus Smart Cont. Este vorba despre credite pentru tratamente medicale, credite de consum pentru investiţii imobiliare şi descoperitul autorizat de cont ReStart, Punct Card ReStart.

Pe lîngă produsele actuale destinate persoanelor fizice, adaptate în conformitate cu cerinţele reglementare în vigoare, BRD vine cu noi şi inedite produse de creditare: credite pentru tratamente medicale, credite de consum pentru investiţii imobiliare şi descoperitul autorizat de cont ReStart, Punct Card ReStart. În noile oferte accentul cade pe nevoile clientului: o rezervă de bani pentru cheltuielile sale curente, pentru plata cumpărăturilor sau a facturilor lunare, pentru realizarea proiectelor personale, indiferent de nevoi, sau gruparea tuturor creditelor într-unul singur, în condiţii avantajoase. Astfel, clientul alege produsul adaptat nevoilor sale, beneficiind de consultanţă specializată, primeşte un răspuns rapid la solicitarea sa (în maxim 15 minute) şi beneficiază de costuri transparente, competitive laolaltă cu informaţii complete şi corecte despre comisioanele percepute de bancă şi costul total al creditului (DAE).

Ofertă promoţională

BRD a venit şi cu o ofertă promoţională, valabilă pînă la sfîrşitul lunii iunie, la un credit de nevoi personale în lei, numit Expresso „all inclusive“, credit a cărui dobîndă promoţională, fixă, este de 5,5% pe an şi nu presupune comision de analiză a dosarului sau pentru rambursare anticipată. Pragul maxim al creditului este de 65.000 de lei pe o perioadă de 5 ani, iar perioada de graţie parţială este de pînă la 6 luni, la alegere, în care clientul plăteşte doar dobînda, comisioanele şi valoarea asigurării. Rambursarea creditului se face în rate egale sau descrescătoare. Acestora li se adaugă creditul ipotecar Prima Casă, cu avans de minim 5%, cu perioadă de creditare de pînă la 30 de ani şi rambursare în sume constante sau descrescătoare.

Economiseşte în ritmul tău

Un nou produs de economisire de la BRD se numeşte Focus Smart Cont destinat clienţilor care îşi doresc să economisească, dar nu dispun de sume importante. Focus Smart Cont le permite să economisească în ritmul lor, fără a fi constrînşi de un anumit termen, le permite acces nelimitat la sumele economisite şi o dobîndă pe măsura efortului de economisire. Cu ajutorul acestui cont, clientul poate economisi chiar şi sume mici, suma minimă de la care se acordă dobînda fiind de 250 euro. Clientul îşi gestionează economiile cum doreşte şi poate oricînd depune sau retrage bani din cont. În plus, beneficiază de o dobîndă excepţională la economiile în euro, de 5% pe an pentru sumele cuprinse între 250 şi 10.000 de euro, dacă deschiderea contului se face pînă la data de 30 iunie.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.