Prosport Focsani a cucerit medaliile de argint la Brasov Indoor Cup!!!!

*Elevii antrenorilor Laurentiu Muscalu si Adrian Schineste au jucat final a celui mai puternic turneu din Romania *Marian Milea de la Prosport Focsani a fost desemnat de catre organizatori cel mai bun jucator al turneului * Prosport Focsani a castigat cinci meciuri pin a a se califica in finala cu Universitatea Cluj Napoca *

Prosport Focsani a reusit o performant a deosebita in cadrul celui mai puternic turneu juvenil din Romania, lasind in urma sa echipe cu nume din fotbalul nostru. Trupa lui Laurentiu Muscalu si Adrian Schineste au castigat grupa din care a facut parte si s-a calificat in semifinalele turneului unde a trecut cu 2-1 de CSS Cimpulung Muscel. “Prosport Focsani a facut un turneu excelent. Elevii nostri s-au autodepasit reusind sa faca meciuri foarte bune in fat a unor adversari redutabili. Brasov Indoor Cup este un turneu extrem de puternic nude vin cele mai bune echipe din Romania. Ne-am clasat pe locul al doilea, dar am reusit sa dam si cel mai bun jucator al turneului. Marian Milea de la Prosport a castigat titlul de MVP-ul competitiei” a spus Laurentiu Muscalu, presedintele Prosport Focsani.

In clasamentul golgheterilor, Scoala de Fotbal Prosport Focsani are doi jucatori in primele trei locuri. Atacantul Stefan Ciulin a inscris sapte goluri, Radu Florin a reusit sa perforeze poarta adversarilor de sase ori, iar mijlocasul Rares Dobrescu si-a trecut numele pe lista marcatorilor de cinci ori.  “Un turneu reusit pentru Prosport Focsani ţinând cont că la Brasov au participat peste 120 de echipe la toate categoriile de virsta”, a adugat, profesorul Laurentiu Muscalu.

Marian Milea, cel mai bun jucator al turmeului de la Brasov

Mijlocasul Marian Milea a primit din par tea organizatorilor titlul de cel mai bun jucator al competitiei. “Un copil cu reale calitati. L-am remarcat de la primul meci. Are ceva special in jocul sau. Felicitari si multumim tuturor participantilor pentru prezenta la editia a treia a Cupei Brasov Indoor Cup”, a subliniat la finele turneului, Ciprian Jurubescu, presedintele ACS Tampa Brasov. Si Laurentiu Muscalu spune ca Marian Milea a merit at pe deplin acest trofeu. “Marian Milea a fost de departe cel mai bun jucator al turneului si ne bucuram ca si organizatorii au remarcat evolutia sa pe durata intregii competitii. Prosport Focsani aratat si la acest turneu ca formeaza un grup unit cu care se pot face lucruri profesioniste”.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.