Registrul Comerţului Vrancea are șef nou!

* Marcel Ristea a fost numit, temporar, director al Oficiului Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Vrancea * El l-a înlocuit în această funcție pe Mircea Dumitrescu, unul dintre cei mai longevivi directori din Vrancea, care s-a pensionat anticipat * Ieri a fost adoptată legea privind ORC iar instituția rămâne în subordinea Ministerului Justiției *

„Activitatea noastră s-a derulat fără niciun fel de problemă, indiferent de ce s-a întâmplat în Parlament. Nu pot să vă dau mai multe detalii deoarece avem o procedură pentru oferirea de informații presei. Am fost numit în funcția de director deoarece domnul Dumitrescu s-a pensionat“, ne-a declarat directorul ORC Vrancea, Marcel Ristea. Ieri a fost adoptată legea privind Oficiul Naţional al Registrului Comerţului (ONRC), eliminând articolele respinse de către Curtea Constituţională, printre care şi revenirea ONRC în subordinea Camerelor de Comerţ. Potrivit noului act normativ, majoritatea prerogativelor Camerelor de Comerţ în privinţa înregistrării firmelor au fost eliminate, cele care au rămas find opţionale. Spre exemplu, firmele se pot înscrie într-un catalog care aparține unei Camere de Comerţ. Decizia vine oamenii de afaceri și-au exprimat clar opoziție afirmând că legea nu face decât să îngreuneze activitatea firmelor. Ca urmare ONRC va rămâne în continuare în subordinea Ministerului Justiţiei.

2 Responses pentru “Registrul Comerţului Vrancea are șef nou!”

  1. Asanache Catalin says:

    Il cunosc pe Marcel Ristea care este un om deosebit din toate punctele de vedere,atat in plan familiar cat si in relatiile cu persone necunoscute.De cate ori ai nevoie acest om este de un ajutor iesit din comun. Felicitari pentru noua sa functie!

  2. George says:

    Este o solutie foarte buna! Cu siguranta va aduce un plus institutiei prin profesionalismul si puterea lui de munca. Felicitari!

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.