S-a deschis anul sportiv școlar în Vrancea!

* Elevii sportivi din Vrancea, alături de profesorii de educație fizică și sport, părinți și prieteni, au deschis duminică, 1 octombrie, Anul Sportiv Școlar 2023-2024. Festivitatea de deschidere a avut loc, începând cu ora 10,00 concomitent în mai multe localități vrancene: Focșani, Adjud, Panciu, Odobești, Dumitrești *

La Focșani festivitatea s-a desfășurat pe Stadionul Milcovul, fiind prezente oficialități precum primarul orașului, Cristi Misăilă, Marius Iorga din partea Prefecturii Vrancea, Cristi Irimia, consilier al președintelui Consiliului Județean Cătălin Toma și conducerea inspectoratului Școlar Județean Vrancea, inspectorul general Daniela Marchitan și inspectorul general adjunct Lauriana Ailincutei.
Pe terenurile amenajate pe Stadionul Milcovul echipele reprezentative ale școlilor prezente au participat la jocuri demonstrative de fotbal, volei și badminton, iar cei mai rapizi dintre elevi s-au intrecut în Sala de Atletism. Iubitorii apei și-au dat întâlnire la Bazinul de înot didactic din Focșani, unde și-au dovedit măiestria în arta înotului, în proaspăta baza omologată de Ministerul Sporturilor pentru competiții naționale și internaționale de polo.
Și în celelalte localități din județ copiii au debordat de energie, dansul și competițiile de echipă aducând împreună iubitorii sportului.
Acțiunea a fost organizată de Asociația Profesorilor de Educație Fizică și Sport din Vrancea, Inspectorul Școlar Județean Vrancea în colaborare și cu sprijinul Ministerului Educație, Consiliul Județean Vrancea, Primăria Municipiului Focșani.
Ca de obicei, sufletul evenimentului a fost inspectorul de educație fizică și sport din cadrul ISJ Vrancea, și președintele Asociației Profesorilor de Educație Fizică și Sport din Vrancea, profesor Vica Mincă.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.