S-a încheiat simularea BAC-ului! Rezultatele pe 15 martie!

Simularea națională a probelor scrise din cadrul examenului de Bacalaureat, sesiunea martie 2024, s-a desfăşurat în perioada 4-6 martie 2024. La nivelul județului Vrancea, au fost înscrişi 2.704 elevi, 2.331 promția zi şi 373 seral, repartizați în 19 centre de examen. La prima probă a bacalaureatului, limba şi literatura română, au fost prezeni 2.195 de elevi, la cea de-a doua, matematică/istorie – 2.139, iar la ultima probă scrisă din cadrul simulării examenului național de bacalaureat, proba la alegere a profilului şi a specializării, s-au prezentat 2.134 de elevi.
Simularea examenului s-a desfăşurat în condiții optime, nu au existat cazuri de elevi eliminați. Rezultatele obținute de elevi la simularea probelor scrise ale examenului național de bacalaureat vor fi comunicate în data de 15 martie 2024. Rezultatele obținute la simulările nționale nu se contestă, nu sunt afişate şi nu sunt făcute publice.
„Fiecare unitate de învățământ analizează rezultatele la simulările naționale pentru elevii pe care îi şcolarizează şi elaborează un raport pe care îl transmite inspectoratului şcolar. Raportul include un plan de acțiune care cuprinde măsurile de remediere în cazul în care acest fapt se impune“, a declarat Inspector Şcolar General, prof. Gabriela-Daniela MARCHITAN.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.