Focșani: S-a schimbat locul de pornire pentru proba de traseu la examenul de permis!!!

Începând de luni, 07 octombrie 2013, în Focșani, locul de plecare la proba practică de traseu pentru candidaţii ce susţin examen pentru obţinerea permisului de conducere categoria B va fi strada Obor – intrare bazar. Examinarea cursanților se va desfășura în zilele de luni, marți, joi și vineri.
Persoanele care vor susţine examenul pentru obţinerea permisului de conducere categoriile C, C+E și D vor fi evaluate la proba practică în ziua de miercuri, cu plecare de pe strada Antrepozite (zona Gară CFR) din municipiul Focșani.
În conformitate cu O 268 / 2010, desfăşurarea probei practice va fi întreruptă în cazul apariţiei unor condiţii meteo rutiere nefavorabile, determinate, de regulă, de reducerea vizibilităţii sub 100 metri, căderi abundente de precipitaţii, inundaţii, furtună ori viscol, urmând a fi reluată de îndată ce condiţiile de circulaţie au revenit la normal. În situaţia în care, datorită acestor condiţii, proba practică nu mai poate fi reluată în aceeaşi zi, conform programului normal de lucru, candidatul este reprogramat în cel mai scurt timp posibil.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.