Şansă de angajare pentru salariaţii spitalelor desfiinţate

De astăzi, 12 aprilie 2011, medicii şi personalul medical disponibilizat de la spitalele din Obobeşti şi Mărăşeşti, care nu şi-au găsit loc de muncă pot depune cereri la Direcţia de Sănătate Publică Vrancea şi directiilor sanitare din judeţele limitrofe pentru a obţine un post în spitalele care mai au încă nevoie de personal.

Ministerul Sănătăţii a publicat astăzi, pe site-ul său, lista posturilor rămase vacante la nivel de judeţe, după prima etapă a redistribuirii personalului. În Vrancea au rămas neocupate 40 de posturi de medici, 53 de asistenţi, 39 de îngrijitoare, 17 de infirmiere, 15 de şoferi de ambulanţă şi două de logopezi sau kinetoterapeuţi. Pentru medici, cele mai multe locuri vacante sunt la Spitalul Judeţean de Urgenţă Sf. Pantelimon din Focşani şi Spitalul din Adjud – câte 12, şi la Serviciul de Ambulanţă – 5. Pentru a completa schema de personal la Spitalul SF. Pantelimon din Focşani mai trebuie angajaţi doi kinetoterapeuţi şi 16 îngrijitoare, în rest locurile fiind deja ocupate. Pentru asistenţi mai sunt libere 21 de posturi la SAJ, 12 posturi la Spitalul Vidra, câte şapte la spitalele din Panciu şi Dumbrăveni şi şase la Spitalul din Adjud. Infirmierii disponibilizaţi se mai pot angaja la spitalul Dumbrăveni unde mai sunt 11 posturi, la Vidra – 4 şi la Panciu – 2.

Pentru cei care nu şi-au ales post sau nu au avut loc în acelaşi judeţ, în 14 şi 15 aprilie 2011, se va face redistribuirea în unităţile din judeţele limitrofe. În zilele de 4 şi 5 aprilie 2011, DSP Vrancea a realizat  redistribuirea personalului care a optat pentru unităţile din judeţ, joi, 7 aprilie, fiind încheiate decizii de redistribuire pentru angajaţii care au depus cerere de redistribuire. Procesul se va încheia în zilele de 28 şi 29 aprilie 2011, atunci când se va face redistribuirea la nivel naţional. La această redistribuire participă cei care au optat direct pentru această etapă (în principal medicii rezidenţi care au posibilitatea să găasească posturi mai aproape de casă) sau cei care nu au putut fi redistribuiţi în primele etape, din diverse motive.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.