Schimb de bune practici în domeniul managementului educațional

* ISJ Vrancea a organizat joi, 16 mai 2024, dezbaterea ”Schimb de bune practici în domeniul managementului educațional”, în parteneriat cu Lumina Educational Institutions, București *

La această activitate, au participat directorii unităților de învățământ din Vrancea și directorii de la Lumina Instituții de Învățământ București. În program a fost inclusă și vizita la Școala Gimnazială “Ștefan cel Mare” Focșani, care este centru de concurs pentru proba scrisă a Concursului de matematică LuminaMath, începând din anul 2009.
Invitați din partea Lumina Educational Institutions:
-Elena Szekelyi – Asistent Manager Liceul Internațional de Informatică București
-Alina Cristea – Director Liceul Internațional de Informatică București
-Zafer Bataklı – Manager Școala Primară “Spectrum”
-Maria Petrila – Director Adjunct Școala Primară “Spectrum”
-Mustafa Bedir – Director Administrativ Lumina Instituții de Învățământ
-Uteu Serdal – Director Lumina EduZ Training Center
-Raluca Dinu – Educational Counsellor
-Fahrettin Arslan – Director Centru Educație “Lumina”
„Într-o lume aflată în permanentă schimbare, suntem supuși multor modificări legislative și unei avalanșe de informații pe care trebuie să le selectăm și să le adaptăm nevoilor școlii noastre, în vederea asigurării unui climat educațional și managerial de calitate. Parteneriatele și proiectele comune cu școli din mediul privat și cu alte instituții, în vederea dezbaterii ultimelor practici în domeniul educațional, permit managerilor de școli să observe direct practicile eficiente și să înțeleagă cum pot fi adaptate la contextul propriu“, a fost mesajul conducerii ISJ Vrancea.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.