Se moare de frig -22 grade Celsius La Focșani, noaptea trecută!!!

Focșaniul este unul dintre orașele în care s-au înregistrat cele mai scăzute temperaturi din țară, în noaptea de miercuri spre joi, termometrul scăzând până la – 22 grade Celsius! Cea mai scazută temperatură a nopții de miercuri spre joi a fost de -30 de grade la Rădăuți.
Alte temperaturi foarte scăzute în țară la ora 7.00: -29 grade la Târgu Lăpuș, -28 la Miercurea Ciuc, -27 la Suceava și Botoșani, -26 la Vaslui, -24 la Iași și Bacău, -21 la Cluj-Napoca și -20 la Brașov. Focșaniul este și pe lista deceselor, o persoană pierzându-și viața din cauza frigului groaznic. Până acum au murit 14 persoane, dintre care una din județul Vrancea. Prognoza meteorologilor arată că și joi vremea se va menține deosebit de rece, geroasa în majoritatea regiunilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între -14 si -4 grade. Potrivit informațiilor primite de la Administrația  Națională de Meteorologie, este menținut și joi codul portocaliu pentru ger, urmând să fie emis cod galben pentru fenomene meteorologice periculoase (vânt, ninsoare viscolită).

1 Response pentru “Se moare de frig -22 grade Celsius La Focșani, noaptea trecută!!!”

  1. ADI says:

    frig naprasnic si autoritati care habar nu au cum sa gestioneze aceasta situatie. infrastructura e la pamant,acele parazapezi au disparut cu totu, utilajele de deszapezit nu exista,politia mimeaza fluidizarea traficului…romaneste

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.