Ședință la Prefectură pentru Autostrada A7!

* Persoanele expropriate vor primi sumele de bani cuvenite pentru terenurile ce vor fi folosite la construcția autostrăzii A7, după evaluarea comisiei speciale, constituite în acest scop *

Prefectul județului Vrancea, Nicușor HALICI a convocat, astăzi, o ședință de lucru alături de reprezentanți ai Sistemului de Gospodărie a Apelor, Gărzii de Mediu, CNAIR, Grupului de Firme UMB și primarii din zonele vizate, discuțiile având ca temă situația exproprierilor aferente culoarului din autostrada A7 aprobat.

Actul normativ privind exproprierile pe ruta Focșani-Bacău a fost deja publicat în Monitorul Oficial. potrivit prefectului, în următoarea perioadă, reprezentanți ai CNAIR alături de primarii Unităților Administrativ Teritoriale, vor trebui să asigure o strânsă legătură în scopul identificării proprietarilor pentru a le pune la dispoziție planurile parcelare și documentele acestora ca, ulterior, să se poată realiza documentațiile intabulării cadastrale a culoarului. De asemenea, persoanele îndreptățire vor intra în posesia fondurilor aferente după evaluarea comisiei speciale, constituite în acest scop.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.