Şeful CJ şi şeful Poliţiei au făcut-o lată pe şosea!!!

* Marian Oprişan, Consiliului Județean Vrancea  şi comisarul şef Ionel Popescu, şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea au comis-o în timp ce se aflau la volan * Oprişan a rămas fără carnet pentru că a depăşit viteza legală iar comisarul şef Ionel Popescu a lovit o maşină parcată *

Marian Oprișan, președintele Consiliului Județean Vrancea  a rămas fără permis de conducere pentru 90 de zile după ce polițiștii l-au prins conducând cu 113 km/oră în Râmnicu Sărat. Potrivit agenţiei de ştiri Mediafax Marian Oprișan ar fi fost filmat de radar duminică după-amiază, în timp ce se îndrepta, la volanul unui autoturism Mercedes, spre Buzău dinspre Focsani.

* Şeful Poliţiei Vrancea a făcut-o şi el lată pe şosea *

Comisarul şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea, Ionel Popescu, a făcut-o şi el lată la volan, duminica trecută. Concret şeful IPJ Vrancea, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, în interiorul localităţii Cîmpineanca, a efectuat o manevră de depăşire a unui autovehicol staţionat parţial pe partea carosabilă, moment în care, cu partea faţă dreapta a maşinii a acroşat autoturismul staţionat. În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale la cele două autoturisme implicate şi a fost deschis dosar de daună la societatea de asigurare competentă.


Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.