SMURD Vrancea a împlinit 13 ani!

13 ani în care paramedicii vrânceni au fost permanent la datorie, 24 de ore din 24 şi au intervenit cu profesionalism şi promptitudine pentru salvarea celor aflaţi la nevoie. Intervenţia rapidă a echipajelor S.M.U.R.D. reprezintă în conştiinţa cetăţenilor un simbol al speranţei în cele mai grele clipe.

Primele echipaje de paramedici vrânceni au fost operaţionalizate în cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani şi Secţiei de Pompieri Adjud la începutul lunii februarie 2010, iar după doi ani, Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare a devenit funcţional şi în cadrul subunităţilor de pompieri din Vidra şi Panciu. Activitatea echipajelor S.M.U.R.D. se desfăşoară prin colaborarea dintre Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Anghel Saligny” al judeţului Vrancea şi Unitatea de Primiri Urgenţe – S.M.U.R.D. din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă „Sf. Pantelimon” Focşani, sub coordonarea medicului şef U.P.U.-S.M.U.R.D., doamna dr. Dana Mariana Dincă, şi sprijinită de asistentul medical principal din cadrul I.S.U. Vrancea, plutonier adjutant Iancu Laurenţiu.

Solicitările de acordare a asistenţei medicale prespitaliceşti se primesc în sistem integrat la dispeceratul I.S.U.-S.M.U.R.D. – S.A.J., iar alocarea resurselor materiale şi umane pentru intervenţie este stabilită prin colaborarea dispecerilor celor două structuri.

Împlinirea a 13 ani de la operaționalizarea S.M.U.R.D. Vrancea constituie un prilej de a ne exprima prețuirea și mulțumirea pentru toți cei care au acţionat permanent sub deviza „𝑪𝒊𝒏𝒆 𝒔𝒂𝒍𝒗𝒆𝒂𝒛𝒂̆ 𝒐 𝒗𝒊𝒂𝒕̧𝒂̆, 𝒔𝒂𝒍𝒗𝒆𝒂𝒛𝒂̆ 𝒐 𝒍𝒖𝒎𝒆 𝒊̂𝒏𝒕𝒓𝒆𝒂𝒈𝒂̆”! şi au transformat aceste cuvinte în realitate, prin devotamentul și profesionalismul de care au dat dovadă în nobilele misiuni de salvare a vieților omenești.

𝐋𝐚 𝐦𝐮𝐥𝐭̧𝐢 𝐚𝐧𝐢, 𝐒𝐌𝐔𝐑𝐃 𝐕𝐫𝐚𝐧𝐜𝐞𝐚!

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.