Spectacol Doru Octavian Dumitru, pe 28 martie, la Casa de Cultură

Daca sunteti convinsi ca rasul este o terapie pentru fericire si daca indemnul lui Charlie Chaplin – “O zi fără râs este o zi pierdută” – va este familiar, atunci nu trebuie sa ratati show-ul “Supozitoare cu trotil” al lui Doru Octavian Dumitru.
Iubitul artist este gata sa alunge grijile si sa readuca buna dispozitie in sufletele romanilor. Prin urmare, Doru Octavian Dumitru va porni intr-un turneu de noua orase, care se va incheia in Bucuresti, pe 31 martie, la Sala Palatului.
Doru Octavian Dumitru a pregatit un show nou, original, asa cum sunt toate productiile sale, un spectacol despre lumea noastra framantata de criza financiara, incalzirea planetei si viata in familie. Artistul asteapta cu nerabdare intalnirea cu publicul sau si este gata sa smulga hohote de ras de la toti cei care vor fi prezenti.
Supozitoare cu trotil – un spectaculos show de comedie scris, regizat si interpretat de Doru Octavian Dumitru! Miercuri, 28 martie, ora 19.30, la Casa de Cultura a Sindicatelor din Focsani. Biletele se gasesc la casa de bilete a salii de spectacol.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.