Spectacol total la Cupa Presei la Tenis de masă

* Jucătorii de la Electrica au dominat Cupa Presei la Tenis de masă, ei ocupând locurile 1 și 3 în ierahia finală * Jucătorii au oferit un spectacol care l-a depăși pe cel de la competiția de minifotbal, răsturnările de scor și măiestria în mânuirea paletei de tenis de masă fiind doar câteva dintre ingrediente *  Podiumul a fost „ocupat“ de Ion Marese – Electrica, Ionel Pîzlaru – Jandarmi și Viorel Antohi – Electrica * La Competiție au participat și Costică Dedu – directorul Electrica Focșani și Vasile Ciorici – Finanțe * Reprezentanții presei la competiție au fost Gabriel Micu – Milcovul.ro și Cristi Irimia – Vrancea Media *

„Noi jucăm tenis de masă de multă vreme. Avem şi o sală amenajată unde facem antrenamente loc pe care ne place să-l numim academia de tenis de masă. La fiecare turneu organizat la Focşani venim şi noi, avem colegi care au jucat şi la turneee din ţară şi chiar din străinătate“, ne-a declarat Ion Marese, câştigătorul turneului. Printre competitori s-a aflat şi Costică Dodu, directorul Electrica Focşani, şi el un împătimit al acestui sport. De altfel Costică Dodu şi Liviu Ţiglă, de la UM 1471 au oferit unul dintre cele mai frumoase meciuri, Dodu învingând cu 3 – 2, după ce adversarul a condus cu 2 -0 la seturi. „Înainte de a începe competiţia am dat un pronostic pentru primii clasaţi la acest concurs. Am spus că primele două locuri vor fi ocupate de Ion Marese şi Viorel Antohi. Mi-a ieşit cu primul loc“, ne-a spus directorul Electrica Focşani care a pierdut în „sferturi“ în faţa lui Viorel Antohi. Pe lînă Academia de Tenis de Masă Electrica la turneu au mai participat jucători de la Jandarmerie, Poliţie şi Finanţe. Reprezentanţii presei vrâncene, Gabriel Micu – Milcovul.ro şi Cristi Irimia – Vranceamedia au avut ghinionul să lupte încă din primul tur cu cei doi finalişti, Ion Marese – maestrul cum este alintat de colegii săi de la Electrica, şi Ionel Pîzlaru – Jandarmerie, şi au fost învinşi fără drept de apel. „Au fost meciuri frumoase, când ai competitori de asemenea calibru ai ce învăţa. Pentru cine doreşte să practice tenisul de masă trebuie să ştie că echipamentul de calitate este scump, o paletă de competiţii ajungând să coste minim 10 milioane de lei vechi. Eu unul joc de plăcere şi pot să vă spun că s-a lipit mai bine de mine tenisul de masă, chiar dacă înainte am practicat Judo“, ne-a spus Liviu Ţiglă, singurul jucător de la turneu care a folosit priză asiatică.

Jocuri tari şi la fotbal

Echipa presei a reuşit să facă o figură frumoasă şi la turneul de minifotbal terminând pe locul 3 după ce a câştigat finala mică, scor 3 – 1, contra celor de la Finanţe. Pentru echipa presei vrâncene au jucat Danilette Iorga – portar, Viorel Paizan, Cristi Irimia, Dan Chiriac, Stănel Saragea, Adrian Toma, Cătălin Scîrlet, Daniel Belea, Iulian Iacob. Turneul de minifotbal a fost câştigat de echipa Jandarmilor care au trecut în finală, la penalty, de echipa Poliției. Competițile de tenis de masă şi minifotbal au fost organizate de Prefectura Vrancea și Direcția Județeană pentru Tineret și Sport, directorul DJTS Costică Ciută fiind unul dintre competitori la tenis de masă.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.