Start în proiectul „Promovarea sportului școlar“

* Asociația Profesorilor de Educație fizică și sport din Vrancea a dat start proiectului „Promovarea sportului școlar“, finanțat de Consiliul Județean Vrancea în baza Legii nr. 350/2005 pentru activităţi nonprofit de interes județean * La proiectul ”Promovarea sportului școlar” se estimează peste 4.000 de participanți în acest an *

Proiectul prevede organizarea unor competiții sportive județene, zonale și finale pentru elevi, cuprinse în calendarele sportive județene și naționale, la diferite discipline sportive. Printre activitățile propuse în cadrul proiectului se numără: Olimpiada Națională a Sportului Școlar (fotbal, handbal, volei), etapele județene de dans modern, majorete, probe atletice, concursul de alergare pe șosea ”O șansă pentru fiecare – sport curat” și activități sportive dedicate Zilei internaționale a Copilului.
La începutul lunii iunie va avea loc și a VI-a ediție a evenimentului județean ”𝐕𝐫𝐚𝐧𝐜𝐞𝐚 𝐢̂𝐧 𝐦𝐢𝐬̦𝐜𝐚𝐫𝐞”, care se va desfășura simultan în toate orașele județului. Evenimentul a intrat în cartea recordurilor pentru flash-mobul cu cel mai mare număr de elevi angrenați – peste 1.700, în anul 2019.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.