Subiecte de nivel mediu la simularea județeană la matematică!

Astăzi a avut loc simularea județeană la matematică pentru elevii claselor a VIII-a, a XII-a și a XIII-a în vederea verificării nivelului de cunoștințe necesare susținerii examenelor de Evaluare Națională și Bacalaureat din acest an. Peste 10 zile, pe 13 februarie, este programată a se desfășura simularea județeană și pentru Limba și literatura română. Marea majoritate a celor care au participat la simularea județeană au considerat că nivelul de dificultate al subiectelor a fost unul mediu.

Reamintim cititorilor noștri că elevii menționați mai sus vor susține și o simulare organizată la nivel național pentru materiile de studiu incluse în examelele de Evaluare Națională ți Bacalaureat 2023.

Astfel elevii din clasa a VIII-a vor susține simularea națională la Limba și literatura română în data de 20 martie, proba de matematică pe 21 martie, pe 22 martie proba de limbă și literatură în limba maternă urmând ca rezultatele să fie comunicate pe 29 marie.

La rândul lor liceenii din clasele a XII-a și a XIII-a vor susține simularea națională a examnului de Bacalaureat, la Limba și literatura română (E.a) în data de 27 martie, proba obligatorie a profilului (E.c) pe 28 martie, pe 29 martie proba la alegere a profilului și specializării (E.d) iar pe 30 martie proba de limbă și literatură în limba maternă urmând ca rezultatele să fie comunicate pe 29 marie. Toate aceste probe vor fi susținute în scris iar rezultatele vor fi comunicate pe 6 aprilie.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.