Suspect de furt identificat de poliţişti

La data de 03.04.2011, orele 12.25, poliţiştii din Moviliţa au fost sesizaţi de V. Maria, din localitate, despre faptul că persoane necunoscute au pătruns în locuinţa sa şi i-au sustras suma de 1632 lei. În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că autorul este T. I., de 17 ani, din localitate, care in urma audierii si-a recunoscut fapta comisa. Întreaga suma de bani a fost recuperată  de poliţişti si predată persoanei vatamate. Tânarul stia ca vecina sa are bani în casa şi a profitat de faptul ca era plecată la biserica pentru a patrunde în imobil. Cercetările continuă cu suspectul în stare de libertate, pentru savârşirea infractiunii de Furt.

* Deces cercetat de poliţişti *

La data de 03.04.2011, orele 16.30, poliţiştii din Vidra au fost sesizaţi de angajaţii Spitalului Vidra despre faptul că P. COSTEL, de 44 ani, din municipiul  Galaţi, judeţul Galaţi, a decedat în timp ce era transportat cu ambulanţa spre unitatea medicală.  Cadavrul a fost depus la SML Vrancea în vederea efectuării necropsiei.

* Ultraj contra bunelor moravuri *

La data de 03.04.2011, orele 18.00, poliţiştii din Moviliţa s-au sesizat din oficiu despre faptul că C. LIVIU-IONUŢ, de 26 ani şi C. CIPRIAN-GHEORGHE, de 23 ani, ambii din comuna Deleşti, judeţul Vaslui, au tulburat grav liniştea şi ordinea publică în zona pieţei din centrul comunei, fapta care  a provocat indignarea unui număr de aproximativ 25 persoane, care au asistat la incident. Barbaţii lucreaza ca zilieri pe raza comunei si anterior au mai fost sancţionaţi pentru tulburarea linistii publice. Cei doi sunt cercetăţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de Ultraj contra bunelor moravuri, iar C. Ciprian-Gheorghe a fost internal la Secţia de Psihiatrie a Spitalului de Urgenţă Focşani.

* Eveniment rutier *

La data de 03.04.2011, orele 13.50, pe str. Bufetului, din cartierul Adjudul Vechi al municipiului Adjud, D. SAVIN, de 56 ani, din localitate, în timp ce conducea mopedul marca Gilera, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la condiţiile de carosabil acoperit cu pietriş, a pierdut controlul direcţiei şi s-a răsturnat. Cel în cauză a fost testat cu aparatul Alcoolscop, rezultatul fiind de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat. Persoana a fost sanctionată contravenţional pentru fapta comisa.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.