Suspecţi de furt identificaţi de poliţişti

Ieri poliţiştii din Adjud l-au reţinut, pentru 24 ore, pe D. MIHAI, de 37 ani, din localitate, care, în noaptea de 03/04.03.2011, a pătruns prin escaladare şi efracţie în incinta unei societăţi comerciale din localitate şi a sustras bunuri în valoare de aproximativ 77.000 lei (scule electrice, pachete de electrozi, discuri abrazive, precum si componente confectionate din cupru ale mai multor conmvertoare si a unui transformator).  Aproximativ 20% din valoare pagubei a fost recuperata de poliţişti. Suspectul a fost depus în Arestul I.P.J.Vrancea şi urmează a fi prezentat Parchetului de pe lîngă Judecătoria Adjud cu propunere de arestare preventivă.

Și Poliția Odobești a reușit să rezolve o serie de furturi, rămase nerezolvate, care au fost comise de aceiași persoană. Astfel la data de 14.03.2011, poliţiştii din Focşani au reuşit identificarea şi probarea activităţii infracţionale a lui H. PAUL TRAIAN,  de 20 ani, din Odobeşti, care a comis în perioada octombrie 2010  – martie 2011, mai multe furturi înregistrate iniţial cu autori necunoscuţi. Suspectul profita de neatenţia persoanelor vatamate si sustragea telefoane mobile si sume de bani. Cercetarile sunt continuate de poliţişti în vederea documentarii intregii activitati infractionale si recuperarea prejudiciului creat. Suspectul a fost reţinut pentru 24 ore, depus la Arestul I.P.J.Vrancea şi urmează a fi prezentat Parchetului de pe lingă Judecătoria Focşani cu propunere de arestare preventivă.

La date de 14.03.2011 poliţiştii din Golesti l-au identificat pe  B. Marius Viorel, din comuna Golest, care poseda mandat de executare a pedepseipentru savarsirea infractiunii de evaziune fiscala, fiind condamnat la 1 an de inchisoare. Cel in cauza a fost introdus in Penitenciar pentru executare pedepsei.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.