Teatru în parc cu trupa PROTHA!

* Luni, 5 iunie 2023, de Ziua Mondială a Mediului Înconjurător vă invităm, de la 18.30, în Parcul Bălcescu la ”teatru în parc” cu Trupa de Teatru ”Protha” care va juca piesa ”Wanda”, o dramatizare și adaptare semnate Mihaela Michailov şi Radu Apostol, după “O sută de rochii” de Eleanor Estes *

Cu ”Wanda”, Trupa de Teatru ”Protha” a câștigat, în 2021, Marele Premiu al Festivalului Internaţional de Teatru pentru Tineret “Gr. V. Birlic”. Tot în 2023, în cadrul celei de-a XX-a ediții a Festivalului de Piano di Sorrento “Journées du jeune théâtre international francophone”, în Sorrento, Trupa de Teatru ”Protha” a prezentat spectacolul ”Wanda” și a primit Premiul pentru cel mai bun spectacol al festivalului cu piesa „Le bizzare incident du chien pendant la nuit” după Mark Haddon.
Pe 5 iunie primăria municipiului de pe Milcov vă invită la un nou tur ghidat organizat al cărui scop este acela de a promova arborii seculari din Municipiul Focșani dar și poveștile acestora. Turul ghidat va începe la ora 16.20 de la Școala ”Duiliu Zamfirescu” unde se află un stejar secular cu o vârstă de aproximativ 500 ani. Poveștile cu parfum de Focșani ne vor fi dezvăluite de ghidul Florin Sima și de Venera Arvinte, expert în patrimoniu local. Arborii seculari vor fi prezentați de către Mirela Ciocârlan, din cadrul Serviciului Spații Verzi, DDSP Focșani.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.