Tinerii din PD-L Vrancea au participat la Job Creation Youth Summit

Job Creation Youth Summit, unul dintre cele mai mari evenimente YEPP ( Youth of the European Peoples Party- Tineretul Popular European) realizate în ultimii 10 ani, s-a desfăşurat in acest weekend la Bucureşti, la invitaţia Preşedintelui Tineretului Democrat Liberal, Sorin Moldovan.
La acest eveniment au participat Comisarul European pentru piaţa internă şi servicii, Michel Barnier, Preşedintele YEPP Konstantinos Kyranakis, 31 de preşedinţi ai organizaţiilor de tineret ale partidelor afiliate Partidului Popular European, dar şi Preşedintele PDL Vasile Blaga.
TDL Vrancea a participat cu o delegatie de 10 membri ai Biroului Permanent Judetean.
Realizarea acestui eveniment în România vine să tragă un nou semnal de alarmă asupra situaţiei şomajului în rândul tinerilor care a ajuns să depăşească procentul de 23,7% în timpul guvernării Ponta.
Cu această ocazie, Tineretul Democrat Liberal a lansat Strategia Naţională de Combatere a Şomajului în Rândul Tinerilor astfel încât măcar acum să fie implementate, de catre Guvern, măsurile necesare pentru stoparea şomajului în rândul tinerilor.
Preşedintele YEPP, Konstantinos Kyranakis, a declarat la sosirea sa la Bucureşti, că TDL demonstrează atât prin organizarea acestui eveniment de mare amploare, cât şi prin acţiunile implementate până în prezent, că se plasează în primele 5 Organizaţii Naţionale de Tineret la nivelul Partidului Popular European.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.