Trăşculescu: Bacinschi, marioneta lui Oprişan!!!

Marian Oprisan le-a transmis azi focsanenilor un mesaj: el este primarul municipiului, iar Decebal Bacinschi un simplu executant. Dupa ce a vaduvit Focsaniul de una din cele mai frumoase proprietati – cele 40 de hectare de padure din Crangul Petresti donate orasului de regele Carol, seful PSD Vrancea vrea mai nou ca toti focsanenii, in frunte cu primarul, sa asculte de comanda sa. Mai mult decat atat, Oprisan a recunoscut astazi ca s-a implicat personal in atragerea unor subcontractori locali, in realitate firme de partid, in executia uneia dintre cele mai controversate investii realizate in municipiului Focsani : reabilitarea Pietei Unirii.

Alianta pentru Vrancea cere primarului Decebal Bacinschi, “cel mai bun executant”, asa cum l-a caracterizat seful sau de partid, sa explice focsanenilor cum a permis sa lase reabilitarea Pietei Unirii pe mana lui Marian Oprisan .

“Asteptam cu interes explicatia lui Decebal Bacinschi cu privire la modul in care s-au desfasurat lucrarile de reabilitare a Piatei Unirii. De asemenea, asteptam lista subcontractorilor bagati pe gat orasului de Marian Oprisan pentru a executa lucrarile execrabile din piata emblema a orasului Focsani, impreuna cu firma castigatoare a licitatiei. Bacinschi trebuie sa spuna odata si odata focsanenilor care este statutul lui: acela de primar al orasului sau de executant al ordinelor lui Oprisan?”, a declarat deputatul Alin Trasculescu, candidatul Aliantei pentru Vrancea la Primaria municipiului Focsani.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.