Trasculescu: “Greva parlamentarilor USL, chiul legalizat pe banii vrancenilor”

Deputatul Alin Trasculescu, presedintele PDL Organizatia Vrancea, considera ca greva parlamentara a USL este de fapt un concediu de lux, platit integral din banul public.
„ Parlamentarii USL fac greva, dar semneaza condica de prezenta pentru indemnizatiile pe care le primesc integral. Angel Talvar, Cristian Dumitrescu, Ciprian Nica, Nini Sapunaru si Miron Mitrea sunt, alaturi de colegii lor din Alianta Socialista, singurii romani care, desi au renuntat sa vina la serviciu, isi primesc in continuare salariile. Aceasta lafaiala de lux pe bani publici il are ca initiator si mentor moral pe primul chiulangiu al Parlamentului, cu prezenta zero la serviciu in ultima sesiune parlamentara. Crin Antonescu se viseaza presedinte al Romaniei, dar este primul absent nemotivat al tarii”, a declarat deputatul PDL.

Deputatul Alin Trasculescu a precizat ca Organizatia Vrancea se va alatura demersului national al PDL prin care numele parlamentarilor USL care fac greva de lux pe bani publici va fi adus la cunostinta opiniei publice.

„Oamenii i-au trimis pe acesti oameni in Parlament sa voteze legi, sa aiba initiative, sa participe la dezbateri. Vrancenii trebuie sa stie ca acesti parlamentari, care nu vin la serviciu, beneficiaza in continuare de cazare la hotel platita de Parlament, de transport gratuit si de indemnizatie. Mai mult decat atat, unii dintre ei nu au avut inima sa renunte la deplasarile externe in calitate de membri ai Parlamentului si au incasat diune frumusele din aceste excursii in strainatate”, a mentionat Alin Trasculescu.

Presedintele PDL Vrancea a mai spus ca, in ciuda chiulului legalizat al celor de la USL, parlamentarii democrat-liberali incearca sa mentina un ritm de lucru normal, sustinand sedintele in plen din Camera Deputatilor si Senat. Acest lucru este valabil si pentru activitatea din comisiile de specialitate.

PDL Organizatia Vrancea
Biroul de Presa

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.