Trăşculescu: Oprisan si Bacinschi se pregatesc de furat!!!


Atrag atentia presedintelui USL Vrancea, Marian Oprisan, ca, printr-un act clar de abuz si de depasire a atributiilor, si-a deconspirat intentia de a frauda rezultatul alegerilor locale din 2012.
Vrancenilor le este proaspata in memorie “buna organizare” si suportul tehnic al Consiliului Judetean Vrancea inca de la alegerile locale din 2004. Atunci, in noaptea centralizarii voturilor pentru alegerile locale, toti responsabilii monitorizarii procesului electoral au fost dati afara din sediul BEJ (a se citi sediul CJ), fara a mai fi primiti inapoi decat a doua zi, sub pretextul unor defectiuni tehnice. In schimb, presedintele CJ Vrancea si, in acelasi timp, candidatul PSD Marian Oprisan s-a aflat pana spre dimineata in acelasi sediu, alaturi de mai multi subordonati.
Ii avertizez pe Marian Oprisan si pe Decebal Bacinschi ca asa-zisa comunicare publica cu privire la sediului Biroului Electoral in cladirea CJ Vrancea se afla in afara prevederilor legale. Potrivit Legii 67/2004 a Alegerilor Locale, prefectul anunta public atat sediul, cat si programul Biroului Electoral de Circumscriptie, in termen de doua zile de la constituirea acestuia.
In ceea ce priveste suportul tehnic necesar functionarii in bune conditii a BEC Vrancea, nu cred ca mai exista cineva care se indoieste de “bunele intentii” ale lui Marian Oprisan, mai ales dupa experienta alegerilor din 2004.
Activitatea viitorului Birou Electoral Judetean trebuie sa fie independenta, in afara oricaror riscuri de natura a modifica rezultatul fidel al votului cetatenilor. Din acest motiv, solicit forurilor legale care au responsabilitati in organizarea si pregatirea alegerilor sa stabileasca viitorul sediu al BEC Vrancea intr-o cladire care nu se afla in “curtea” unui candidat, ci intr-o locatie neutra, departe de orice suspiciuni.

Deputat ALIN TRASCULESCU
Presedinte PDL Organizatia Vrancea

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.