Trăşculescu:”USL-ul lui Ponta şi-a arătat adevărata şi hidoasa faţă”!!

Ceea ce se intampla acum pe scena politica depaseste cele mai negre inchipuiri pentru orice cetatean onest din Romania.

Astazi, USL-ul lui Ponta a decis sa se descotoroseasca definitiv de blana de miel cu care s-a impaunat in opozitie si si-a aratat adevarata si hidoasa fata. Fara masca demagogica de pana acum, USL nu se mai oboseste nici macar sa pastreze aparenta unei logici democratice a actiunii politice si institutionale. Ponta si Antonescu nu mai dau doi bani pe reguli, pe lege, pe Constitutie, pe institutiile statutului sau pe bunul simt.

Intr-o betie a puterii dusa la patologic, USL isi bate joc de tot ce democratia romaneasca a castigat, cu greu, in ultimii 20 de ani. Institutiile autonome ale statului, insusi statul de drept sunt puse intr-un real pericol.

Europa nu va lasa nesanctionata incalcarea celor mai elementare principii democratice la care Romania s-a angajat prin tratatul de aderare.

Sunt convins ca, in ciuda letargiei sociale pe care mizeaza plagiatorii imorali din USL, nici romanii nu vor sa se intoarca in timp, in sinistra guvernare Nastase. Sunt convins ca societatea civila, oamenii liberi din aceasta tara nu vor ramane fara reactie in fata acestor abuzuri incredibile.

Deputat Alin Trasculescu
Presedinte PDL Organizatia Vrancea

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.