ULTIMATUM: Prefectura Vrancea vrea anchetă în cazul afacerii drapelului naţional!!!

Prefectul Cătălin Popescu a dat un ultimatum primăriei Focşani ca până marţi, la ora 12, să fie finalizată ancheta cu privire la inversarea culorilor drapelului naţional pe cocardele tricolore distribuiute în Piaţa Unirii de Ziua Naţională a României.Între timp reprezentanţii firmei de publicitate CASPRO, care a realizat cocardele şi insignele,au cerut scuze pentru eroarea comisă. Salariaţii primăriei dau vina exclusiv pe firma de publicitate.

Prefectul judeţului, Cătălin Popescu, cere Primăriei Focşani să demareze o anchetă pentru a identifica vinovaţii în cazul însemnelor tricolore distibuite în Piaţa Unirii cu ocazia Zilei Naţionale din acest an. „Având în vedere implicaţiile deosebite pe care le presupune o asemenea eroare, vă adresăm rugămintea să dispuneţi verificările necesare în vederea stabilirii cauzelor care au produs acest incident. Rezultatele cercetărilor administrative precum şi măsurile dispuse vor fi comunicate prefectului judeţului Vrancea până la data de 3.12.2013, ora 12. În virtutea prerogativelor ce revin prefectului, referitoare la aplicarea şi respectarea Constituţiei, a legilor, a ordonanţelor şi hotărârilor Guvernului, a celorlalte acte normative, vor fi întreprinse demersurile ce se impun”, se spune în adresa 15823 semnată azi de prefectul Cătălin Popescu.
Vă reamintim că primăria municipiului Focşani a achiziţionat şi distribuit , de Ziua Naţională a României, cocarde tricolore pe care aşezarea culorilor drapelului României a fost eronată. “Vina este a firmei de publicitate care a realizat materiialele. Nu ne-am gândit că o comandă atât de simplă ar putea fi realizată greşit”, a afirmat Dan Cazaciuc, purtătorul de cuvânt al primăriei Focşani.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.