UNCJR organizează Summit-ul Mării Negre la București, alături de AER

Adunarea Regiunilor Europene (AER) organizează la Palatul Parlamentului București, la invitația Uniunii Naționale a Consiliilor Județene din România (UNCJR) cea de-a cincea ediție a Summit-ului Mării Negre.
Evenimentul, la care au confirmat participarea primul-ministru Victor Ponta, viceprim-ministrul Liviu Dragnea și ministrul afacerilor externe, Titus Corlățean va avea loc în data de 3 octombrie, cu începere de la ora 9.00, la sala Nicolae Titulescu de la Camera Deputaților, lucrările Summit-ul Mării Negre urmând a fi moderate de către Președintele UNCJR, Marian Oprișan și președintele ARE, Hande Özsan Bozatli. De asemenea, Michel Lebrun, președintele Comitetului Regiunilor va avea o luare de poziție în cadrul summit-ului.
Temele de discuție abordate sunt legate de contextul politic tensionat din regiune, dar și de impactul Tratatului de asociere al Uniunii Europene cu Georgia, Republica Moldova și Ucraina.
În particular, summit-ul de la București va crea posibilitatea participanților de a avea discuții și de a obține noi informații de la autoritățile de management ale Programului Operaţional Comun de Cooperare în bazinul Mării Negre (Black Sea CBC Programme), principalul program de finanțare a proiectelor de cooperare a țărilor din bazinul Mării Negre. Summit-ul Mării Negre se va finaliza cu adoptarea unei declarații comune.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.