UNPR ARE 3 DEPUTAȚI ÎN VRANCEA!!! Deputatul Florin Mihail Secară s-a inscris și el în UNPR!!!!

Deputatul Florin Mihail Secară s-a înscris și el în partidul Uniunea Nationale pentru Progresul Romaniei (UNPR), cum a anticipat ziarul Milcovul * UNPR are 3 deputaţi în Vrancea în partidul generalului Oprea regăsindu-se și deputații Neagu Murgu (fost PP-DD) și Laurețiu Țigăeru (fost PNL) * Florin Mihail Secara a fost ales deputat în circumscripția electorală nr. 41 Vrancea, colegiul uninominal nr. 6 *

Conform site-ului Camerei Deputatilor, el a activat in grupul parlamentar al Partidului Democrat Liberal pana in februarie 2014, dupa care a devenit deputat neafiliat.

Din aprilie 2013, Florin Mihail Secara face parte din Comisia pentru aparare, ordine publica si siguranta nationala a Camerei Deputatilor. Potrivit comunicatului UNPR, deputatul Secara isi va desfasura in continuare activitatea parlamentara in cadrul grupului PSD din Camera Deputatilor. Săptămâna trecută deputatul Laurențiu Țigăeru a anunțat și el ca s-a înscris în UNPR. Partidul generalului Oprea reușește performanța de a avea 3 deputați în Vrancea deși la alegeri nu a aobținut niciunul!!!

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.