Urmărit național, prins la Panciu

La data de 26 aprilie a.c, poliţiştii din Panciu au reuşit să îl identifice pe raza oraşului pe B.  Maricel, de 30 ani, care poseda mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind  urmărit naţional din data de1 aprilie a.c.. Bărbatul, la data de  26.11.2010, a fost depistat în comuna Bolotești în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere. La data de 28.03.2011 a fost condamnat la 4 luni de inchisoare. Cel în cauză a fost depus în Penitenciarul Focşani.

* Evenimente  rutiere *

La data de 26 aprilie a.c., orele 06.50, pe raza comunei Pufeşti, pe DN 2 E 85, E. Ion, de 54 ani, din municipiul Târgovişte,  judeţul Dâmboviţa, în timp ce conducea o autoutilitară  a adormit la volan, a pierdut controlul şi a intrat în coliziune cu balustrada drumului. În urma evenimentului conducatorul s-a rănit uşor. Conducătorul nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Cercetările sunt continuate de poliţişti în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

La data de 27 aprilie a.c., orele 01.30, poliţiştii rutieri l-au identificat pe raza comunei Urecheşti pe  S. Gabriel, din municipiul Focşani, în timp ce conducea autoturismul marca Audi, având o concentraţie de 0,63 mg/l alcool în aerul expirat. Celui în cauză i-a fost reţinut permisul de conducere și i-au fost recoltate probe biologice. Bărbatului i-a fost întocmit dosar penal.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.