Vacanţă până luni pentru elevi!!!!!

* Şcolile din judeţul Vrancea rămân închise joi şi vineri! * Inspectorul general Iordache Bostan cere directorilor să asigure funcţionalitatea instalaţiilor de încălzire şi apă * Elevii de la mai multe Colegii din Focşani au trecut la dezăpezirea trotuarelor şi curţilor de pe lângă unităţile de învăţământ *

Inspectoratul Şcolar Judeţean Vrancea a anunţat pe site-ul instituţiei că şcolile rămân închise până luni din cauza zăpezii şi a viscolului. Adresa este semnată de inspectorul general Iordache Bostan. Decizia este motivată de gerurile cumplite anunţate pentru această perioadă şi de faptul că drumurile sunt încă închise. Măsurile cu privire la parcurgerea integrală a programelor şcolare se stabilesc prin decizia directorilor unităţilor de învăţământ. “Vă rog să luaţi toate măsurile pentru a asigura supravegherea şi funcţionalitatea instalaţiilor de încălzire şi apă în toate spaţiile şcolare, precum şi curăţarea trotuarelor de zăpadă din faţa şcolii”, spune inspectorul general Iordache Bostan.

1 Response pentru “Vacanţă până luni pentru elevi!!!!!”

  1. omulvaly says:

    Da, l-am văzut aseară pe inegalabilul Bostan în timp ce solicita părinţilor de copii şcolari să meargă să ajute la deszăpezirea unităţilor şcolare !

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.