Vasile Aguridă, înmormântat la Coza

Vasile Aguridă, primarul comunei Tulnici, care a decedat marţi ca urmare a unui accident de maşină a fost înmormântat astăzi în cimitirul din satul Coza. Au anunţat că vor participa la înmormântare preşedintele PSD Vrancea, Marian Oprişan, preşedintele PNL Vrancea, Nini Săpunaru, precum şi numeroşi primari, consilieri locali şi judeţeni. Cauza morţii lui Vasile Aguridă au fost leziunile suferite în accidentul de marţi, aceasta fiind concluzia medicilor legişti.

3 Responses pentru “Vasile Aguridă, înmormântat la Coza”

  1. samoila gelu-soveja says:

    Dumnezeu sa-l odihneasca-n pace!

    • negrilestean says:

      Am fost la ceremonia de inmormantare a d-lui Vasile Agurida , si am ramas impresionata de acel convoi de lume care l au insotit pe ultimul drum , numai cuvinte de bine din partea noastra a negrilestenilor … nu te vom uita niciodata . “Dumnezeu sa l ierte “

  2. Dumnezeu sa-l ierte si urmasii sa-l pomeneasca.A fost un om de succes,un om de mare caracter a ajutat multa lume multi au venit in Italia la munca de la gaterul dansului crezand ca e mai usor, dar e dublu de greu aici in Lariano si s-au intors inapoi iar dansul ca un om milostiv ce a fost ia primit inapoi.Oameni buni de ce ziceti ca a fost RAU?cine te mai lua la munca?Nu va mai uitati in ograda altuia?La munca ca para malaiata nu sa copt inca.Relu sa fii tare ca va fi greu ca si mie mi-a murit mama in accident si ma lasat singur pe lume si am crescut mai mult prin straini.SINCERE CONDOLEANTE.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.