Vasile Aguridă, primarul din Tulnici, mort într-un accident de maşină

* Primarul PSD al comunei Tulnici, Vasile Aguridă, a murit marţi dimineaţă la ora 5.50, într-un accident de maşină, accident  care a avut loc în apropiere de Lepşa *

Până la aceasta oră nu sunt încă clare cauzele decesului poliţiştii vorbind despre un stop cardiac sau posibilitatea ca Vasile Aguridă să fi adormit la volan. “La data de 08.03.2011, ora 05,50, pe DN 2D, km 71- 800 m, în comuna Tulnici, A. Vasile, de 60 ani,  în timp ce conducea auto marca Mercedes, pe fondul oboselii, a părăsit partea carosabilă, răsturnandu-se în albia râului Putna. În urma evenimentului a rezultat decesul conducătorului auto. Cel în cauză era cunoscut cu afecţiuni cardiace. Cercetările sunt continuate de poliţişti în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului”, se arată în comunicatul emis de IJP Vrancea.

În momentul producerii accidentului primarul din Tulnici se întorcea de la Brasov şi a primit primul ajutor de la un localnic care la scos din maşină. La faţa locului a sosit şi Salvarea dar la scurt timp Vasile Aguridă a decedat. El a fost ales primar în anul 2000 şi este considerat cel mai bun primar pe care l-a avut această comună. De asemenea Vasile Aguridă a fost cunoscut drept unul dintre cei mai prosperi şi controversaţi oameni de afaceri din zonă, familia sa administrând un gater în zonă.

3 Responses pentru “Vasile Aguridă, primarul din Tulnici, mort într-un accident de maşină”

 1. Creatza says:

  Ma intreb si acum de ce atat de devreme a trebuit sa plecati???ati fost un om deosebit o persoana care mereu a adus zambetul pe buze oamenilor,un om si o personalitate deosebita imi plec capul in fata dvs si regret nespus aceasta tragica pierdere!!!!:((.Un om cu un suflet mare,un om demn de tot respectul!!Sper ca de acolo de sus sa ne vegheati asa cum ati facut o mereu!!!Sincere condoleante familie!!!Dl Vasile Agurida va vom pastra mereu in inimile si sufletele noastre o sa ramaneti o adevarata legenda pentru noi toti!!!Sa va odihniti in pace si multa liniste!!!

 2. Creatza says:

  Creatza spune:
  martie 12, 2011 la 10:56 am Ma intreb si acum de ce atat de devreme a trebuit sa plecati???ati fost un om deosebit o persoana care mereu a adus zambetul pe buze oamenilor,un om si o personalitate deosebita imi plec capul in fata dvs si regret nespus aceasta tragica pierdere!!!!:((.Un om cu un suflet mare,un om demn de tot respectul!!Sper ca de acolo de sus sa ne vegheati asa cum ati facut o mereu!!!Sincere condoleante familie!!!Dl Vasile Agurida va vom pastra mereu in inimile si sufletele noastre o sa ramaneti o adevarata legenda pentru noi toti!!!Sa va odihniti in pace si multa liniste!!!Mirela Dobre

 3. Anisoara Agurida says:

  TATA, stiu ca ne veghezi pe noi toti de acolo din RAI,esti un tata extraordinar, unic si de neinlocuit. Pentru mine TATA,nu ai MURIT!

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.