Verificări la secţiile de vot din Tulnici

Prefectul judeţului Vrancea, Ion Oprea, alături de preşedintele Biroului  de Circumscripţie Electorală, viceprimarul şi secretarul comunei Tulnici au verificat joi, sediile secţiilor de votare din cadrul Circumscripţiei Electorale comunale nr.63 Tulnici sub aspectul îndepliniri cerinţelor legale, conform art.117 din Legea nr.167/2004.

În urma acestor verificări s-a constatat că la secţiile de vot numerele 1 şi 2, situate în locaţia Casa  Obştei Tulnici, există câte 4 cabine de vot în fiecare secţie, câte o urnă de votare transparentă  şi o urnă mobilă. Secţiile dispun, fiecare, de telefon fix, precum şi mobilier adecvat desfăşurării activităţii electorale. O primă măsură luată în acest sens a fost aceea a separării secţiilor, prin perdele confecţionate din material textil. Secţia de votare nr.3, situată în localul Şcolii Coza corespunde din punct de vedere al dotării, dispunând de telefon fix, două cabine de vot, o urnă de vot transparentă şi o urnă mobilă. În acest caz Prefectul judeţului a cerut pregătirea sălii prin eliberarea mobilierului şcolar până la 20 mai 2011, ora 20.00. O altă măsură luată de Prefectul Ion Oprea a fost aceea de montare a unui post telefonic la Secţia  de votare nr 4 Lepşa – Greşu până la 20 mai 2011, ora 16.00, întrucât s-a constatat în urma verificărilor că locaţia nu corespunde din acest punct de vedere. Ca măsură generală pentru toate secţiile de votare s-a stabilit amplasarea unor indicatoare vizibile, care să direcţioneze alegătorii către secţiile de votare.

“Se monitorizează foarte atent realizarea tuturor măsurilor stabilite pentru ca procesul electoral să se desfăşoare în cele mai bune condiţii“, a declarat prefectul Ion Oprea.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.