Vinul de Vrancea, promovat în China

* Deputatul Alin Trășculescu a participat ieri împreună cu un grup de investitori vrânceni, la o întâlnire de lucru care a avut loc la Ministerul Afacerilor Externe, în prezența ministrului Teodor Baconschi și a noului ambasador al României în China, Doru Costea *

„Întrevederea a avut loc în urma recentei vizite în Vrancea a ministrului Baconschi. Atât domnul ministru cât și viitorul ambasador s-au arătat extrem de deschiși  și de motivați pentru a promova produsele județului nostru, în special a vinurilor de  Vrancea,  pe o piață atât de mare și de importantă cum este cea chineză. Din acest punct de vedere, rolul Ambasadei României în China va fi unul foarte important“, a declarat președintele PDL Vrancea, Alin Trășculescu. Deputatul PDL a precizat că în perioada următoare vor mai avea loc astfel de întruniri, care vor implica atât Ministerul Afacerilor Externe cât și Ministerul Economiei.
„Dorim să elaborăm și să implementăm  un plan de acțiune pentru promovarea și valorificarea vinurilor vrâncene pe piața chineză, dar și a altor produse locale. Dacă reușim acest lucru,  economia județului ar putea avea foarte mult de câștigat. Fac un apel către firmele din Vrancea care sunt interesate să facă export să valorifice această oportunitate și să vină cu idei și propuneri care le pot facilita accesul pe piața asiatică“ , a precizat  Alin Trășculescu.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.