Vântul puternic a lăsat ieri nouă sate fără curent electric!!!

Dacă luni, 9 decembrie a.c., în jurul orei 21.00 se înregistrau avarii în şase localităţi din patru comune, la ora 05.00 în cursul zilei de astăzi, 10 decembrie a.c., numărul acestora se ridicase la nouă sate din patru comune, astfel: satele Bîrseşti şi Topeşti din comuna Bîrseşti, satele Spineşti şi Bodeşti din comuna Vrâncioaia, satele Păuleşti şi Hăulişca din comuna Păuleşti şi satele Ţifeşti şi Oleşeşti din comuna Ţifeşti. La aceasta oră ISU a anunţat că nu mai sunt localitati nealimentate cu energie electrică, toate reparaţiile necesare fiind făcute la prima oră.

În intervalul supus atenţionării meteorologice – cod galben – doar intensificările vântului au creat câteva probleme la nivelul judeţului Vrancea, în ceea ce priveşte furnizarea energiei electrice. Reprezentanţii societăţii care asigură furnizarea energiei electrice au transmis că echipele de intervenţie se află în teren şi acţionează pentru remedierea problemelor apărute, deja la ora 09.00 numărul localităţilor nealimentate cu energie electrică fiind în scădere.
La această oră nu sunt în desfăşurare misiuni ale echipajelor inspectoratului pentru situaţii de urgenţă pentru înlăturarea efectelor fenomenelor meteorologice periculoase. În scopul monitorizării şi gestionării eventualelor efecte ale fenomenelor meteo, prin ordin al Prefectului judeţului Vrancea, a fost completat încă de luni Centrul operaţional Judeţean cu reprezentanţi ai altor instituţii care asigură funcţii de sprijin în cadrul comitetului judeţean pentru situaţii de urgenţă.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.