Vrancea: Zăpada a închis DN23B km 6-14( Stupina-Ciorăști)! Un șofer și-a abandonat mașina pe drumul Focșani – Suraia!

* Centrul Infotrafic a anunțat la ora 11.00 faptul că, din cauza condițiilor meteo extreme, viscol puternic și precipitații sub formă de ninsoare, se închide temporar DN23B km 6-14( Stupina-Ciorăști) * Intervenții îngreunate pe drumul județean Focșani – Suraia, din cauza unui șofer care și-a abandonat mașina pe un sens de mers! *

Utilajele care acționează pe 𝐝𝐫𝐮𝐦𝐮𝐥 𝐣𝐮𝐝𝐞𝐭̦𝐞𝐚𝐧 𝟐𝟎𝟒 𝐃, 𝐭𝐫𝐨𝐧𝐬𝐨𝐧𝐮𝐥 𝐅𝐨𝐜𝐬̦𝐚𝐧𝐢 – 𝐒𝐮𝐫𝐚𝐢𝐚, sunt blocate în a interveni eficient din cauza unui șofer care a blocat un sens de mers, abandonându-și pur și simplu mașina de marfă. La fața locului s-au creat ambuteiaje și s-a blocat parțial circulația, în condițiile date.

Consiliul Județean Vrancea spună că, la această oră, pe toate drumurile județene se circulă în condiții de iarnă, iar utilajele de deszăpezire intervin pentru îndepărtarea zăpezii de pe carosabil și împrăștie material antiderapant.
Situația operativă este următoarea:
👉Zona Nord
Baza Adjud: deszăpezire
Lama 1 – DJ 204E Haret
Lama 2 – DJ 205H Păunești
Lama 4 – DJ 119J Șișcani
Lama 5 – DJ 119C Ruginești
Lama 6 – DJ 241 Tănăsoaia
Tractor 1 – DJ 205H Domnești
Baza centru: deszăpezire
Lama 7 – DJ 205D Paltin
Lama 8 – DJ 205L Vrâncioaia
Lama 9 – DJ 205B Bizighești
Lama 11- DJ 205E Vizantea Livezi
👉Zona Sud
Se acționează cu utilaje cu lamă și se împrăștie material antiderapant pe drumurile județene din localitățile: Suraia, Sihlea, Poiana Cristei, Golești, Cârligele spre Odobești, Râmniceanca spre Câmpineanca și cu un tractor la Dumitrești.
Pentru siguranța dumneavoastră, 𝐯𝐚̆ 𝐢̂𝐧𝐝𝐞𝐦𝐧𝐚̆𝐦 𝐬𝐚̆ 𝐜𝐢𝐫𝐜𝐮𝐥𝐚𝐭̦𝐢 𝐜𝐮 𝐩𝐫𝐮𝐝𝐞𝐧𝐭̦𝐚̆ 𝐬̦𝐢 𝐬𝐚̆ 𝐚𝐯𝐞𝐭̦𝐢 𝐚𝐮𝐭𝐨𝐯𝐞𝐡𝐢𝐜𝐮𝐥𝐞𝐥𝐞 𝐞𝐜𝐡𝐢𝐩𝐚𝐭𝐞 𝐜𝐨𝐫𝐞𝐬𝐩𝐮𝐧𝐳𝐚̆𝐭𝐨𝐫 pentru circulația pe timp de iarnă.
☎️ Dacă întâmpinați probleme pe drumurile județene puteți suna la Direcția Tehnică – Serviciul Drumuri: 0372/372.452 sau 0372/372.453

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.