Vrânceni la etapa națională a Olimpiadei de chimie!!!

* Cinci elevi vrânceni s-au calificat anul acesta la etapa naţională a Olimpiadei de Chimie, care se va desfășura la Deva, județul Hunedoara, în perioada 2-7 aprilie 2023 *

Cei cinci performeri sunt

La Clasa a 9️⃣-a: 🥇Ștefan Alexandru PORUMB, elev la Colegiul Național „Alexandru I. CUZA” din Focșani, pregătit de prof. Alina MAIEREANU.

La clasa a 1️⃣0️⃣-a: 🥇Constantin DAVID, Colegiul Național „Alexandru I. CUZA”, prof. coordonator Alina MAIEREANU și Alexandru Gabriel ROINIȚĂ, Colegiul Național „UNIREA” Focșani, îndrumat de prof. Angela SÎRBU.

La clasa a 1️⃣1️⃣-a: Răzvan FRANCIUC, Colegiul Național „UNIREA”, pregătit de prof. Lăcrămioara PARASCHIV și🥇Ioana DAMIAN, Colegiul Național „Alexandru I. CUZA” Focșani, îndrumată de prof. Alina MAIEREANU.

„Rezultatele lor remarcabile sunt un indicator al efortului susținut și al perseverenței lor, participând an de an, cu tenacitate, la Olimpiada de Chimie. În speranța că pasiunea pentru chimie va rămâne o dimensiune constantă a preocupărilor lor academice, îi felicităm pe toți pentru rezultatele obținute și le dorim mult succes la etapa națională!“ a transmis ISJ Vrancea.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.