Vrâncenii au dat năvală la Parada de Ziua Naţională. Autorităţile AU ÎNCURCAT CULORILE DRAPELULUI NAŢIONAL!!!

După paradă cei prezenţi în Piaţa Unirii s-au aşezat la cozi pentru o porţie de fasole cu cârnaţi şi un pahar de vin oferite de PNL. Opinia majorităţii privitorilor a fost aceea că parada de duminică a fost cea mai reuţită din ultimii ani. Culmea este că organizatorii au încurcat ordinea culorilor drapelului naţional astfel încât insignele şi cocardele purtate de oficialităţi şi privitori au fost în culorile albastru, galben şi roşu, invers de cum este stabilit prin Constituţie.

Câteva mii de vrânceni au participat, duminică, la parada militară organizată în Piaţa Unirii din municipiul Focşani cu ocazia Zilei Naţionale a României. Manifestările au cuprins arborarea drapelului naţional, defilarea militarilor, jandarmilor, poliţiei, poliţiei locale, angajaţilor Ministerului Justiţiei şi defilare cu logistica de luptă şi intervenţie ale Ministerului Apărării Naţionale, Jandarmeriei Române, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi Poliţie.

Consiliul Județean al Elevilor Vrancea a sărbătorit 1 decembrie prin acțiunea „De 1 Decembrie, Zâmbește!”

Duminică, 1 decembrie, în Piața Unirii, a avut loc acțiunea „De 1 Decembrie, Zâmbește!”, acțiune derulată de Asociația Tinerilor pentru România în parteneriat cu Consiliul Județean al Elevilor Vrancea. Consiliul Județean al Elevilor Vrancea a sărbătorit Ziua Națională a României prin această activitate, ce a avut ca scop promovarea valorilor românești și a patriotismului, a mândriei de a fi român. Acțiunea a constat în realizarea unor poze trecătorilor împreună cu steagul României, iar locuitorii Focșaniului au fost foarte receptivi, pozând în număr foarte mare. “Din momentul în care ni s-a propus să luăm parte la proiectul “De 1 Decembrie, Zâmbeşte!”, am acceptat pentru că este o oportunitate excelentă de a reînvia în sufletul oamenilor bucuria de a fi români, bucurie care de-a lungul timpului s-a pierdut datorită unor evenimente negative. Sperăm să readucem oamenilor în suflet mândria de a fi români prin acest proiect şi să arătăm că patriotismul încă nu s-a pierdut. Felicitări Asociaţiei Tinerilor pentru România pentru proiect şi suntem mândri de prezența Consiliului Județean al Elevilor Vrancea printre partenerii acestei inițiative. ” a declarat Codrin Bostan, Președinte al Consiliului Județean Vrancea.

PD-L sare la gâtul lui Oprişan şi în incidentul drapelului naţional

“La fel ca și absența baronului Marian Oprişan de la evenimentul dedicat Zilei Naționale, de la Focșani, inversarea culorilor pe cocardele tricolore, împărțite de reprezentanții guvernării PSD-PNL, reprezintă o insultă la adresa participanților la manifestare și, în general, a vrâncenilor. În urmă cu un an, baronul Oprișan făcea referire, în public, la Republica Vrancea, al cărei cărei președinte, pe viață, se visa. Iată că acum, pe 1 decembrie 2013, după ce Ponta și Dragnea i-au dat pe mână ceea ce a mai rămas din județ, slugile sale apropiate i-au mai făcut o surpriză: un steag propriu pentru viitoarea feudă pe care urmează s-o stăpânească.
Un nou pas spre secesiune, visul de aur la baronului!
Lăsând gluma amară la o parte, ceea ce s-a întâmplat de Ziua Națională la Focșani reprezintă exact esența guvernării PSD-PNL: aroganță, nesimțire și lipsă de respect față de cetățeni și față de simbolurile sfinte ale poporului român. Este cu atât mai grav cu cât aceste lucruri se întâmplă în orașul Micii Uniri de la 1859 și la câțiva kilometri distanță de Mărăști, Mărășești și Oituz, Triunghiul de foc al rezistenței românești din 1918.
Drept care, în numele tuturor vrâncenilor care, la fel ca și mine, s-au simțit ofensați de lipsa de respect de care au dat dovadă organizatorii evenimentului, pretind scuze publice de la principalii vinovați, prefectul Kanty Popescu, baronul Marian Oprișan, primarul Decebal Bacinschi și șeful Direcției pentru Cultură, Traian Negulescu.Băieți, lăsați aroganța, fiți bărbați și recunoașteți că ați greșit!”, a declarat Ionuţ Filimon, liderul TDL Vrancea.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.