Vrâncenii campioni la depunerea Declarației 112

Contribuabilii care au depus Declaraţia 112 cu erori trebuie să se prezinte, în termen de 3 zile, pentru corectare * Doar 63 dintre cele 5.109 declarașii depuse au erori *

97,65% din totalul contribuabililor care aveau obligaţia depunerii Declaraţiei privind obligaţiile de plată a contribuţiilor sociale, impozitului pe venit şi evidenţa nominală a persoanelor asigurate, formular 112, potrivit evidenţelor fiscale, au depus la organele fiscale teritoriale, în termenul legal, această declaraţie.  La nivelul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Vrancea,  au fost depuse un număr de 5.109 declaraţii 112. Dintre cele 5.109 declaraţii depuse, 314 declaraţii (6,15%) au fost depuse pe internet. Reamintim contribuabililor că de la 1 iulie, depunerea Declaraţiei 112 prin internet va fi obligatorie şi va simplifica sarcinile contribuabilului, scutindu-l de deplasarea la organele fiscale. Pentru a putea depune on–line declaraţiile, trebuie achiziţionat certificatului digital calificat de semnătură electronică.

În totalul declaraţiilor depuse, rata de eroare (declaraţii invalide) a fost de 1,23% , adică 63 de declaraţii au fost invalide . „Direcţia de Finanţe Vrancea aduce mulţumiri contribuabililor persoane fizice şi juridice, care şi de acestă dată au avut un comportament  pozitiv achitându-se în termnenul legal de obligaţiile declarative. Campania intensă de informare a opiniei publice privind obligaţia depunerii Declaraţia 112 desfăşurată de la începutul anului, întâlnirile de lucru organizate cu participarea mediului de afaceri, extinderea numărului de ghişee de primire la majoritatea unităţilor teritoriale, buna funcţionarea a sistemului informatic sunt factorii principali care au asigurat această reuşită“, ne-au declarat responsabilii compartimentului de presă din cadrul DGFP Vrancea.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.