Bani pentru CJ și primării de la Guvern!

* Guvernul României a alocat astăzi Consiliului Județean și localităților vrâncene, prin două hotărâri, suma de 28 milioane de lei (5,7 milioane euro) din Fondul de Rezervă Bugetară, bani rezultați din colectarea TVA *

Cum era de așteptat cei mai mulți bani au primit Consiliul Județean – 10.000 mii lei și municipiul Focșani – 1.000 mii lei după care urmează Odobești și Mărășești cu 900 mii lei. Dintre comune sumele cele mai importante vor merge la Tătăranu – 900 mii lei, Vidra și Fitionești cu câte 700 mii lei. Adjud și Panciu au luat câte 250 mii lei iar la comune remarcăm faptul că nu au fost sume mai mici de 100 mii lei cu excepția comunei Andreiașu de Jos care a primit 50 mii lei. Banii vor fi folosiți de către unitățile administrativ-teritoriale pentru cheltuieli curente și de capital, cofinanțarea proiectelor, asigurarea cu energie termică, corecții financiare etc.

„Mulțumim Guvernului României pentru susținerea concretă pe care o acordă UAT-urilor din Vrancea, dar și administrației județene, proiectele pe care vrem să le implementăm fiind extrem de importante în ceea ce privește dezvoltarea Vrancei“, spune președintele Consiliului Județean – Cătălin TOMA.

„Astăzi Guvernul României a aprobat acordarea unei sume de 22.500.000 lei pentru dezvoltarea comunităților din Vrancea! Încercând printr-o analiză sintetică, dar și pragmatică să acopere toate nevoile localităților vrâncene, echilibrând bugetele locale pe anul 2022“, a adăugat și prefectul județului Vrancea – Nicușor HALICI.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.