Peste 300 de persoane la Eart Hour Focşani!!!!

Earth Hour Focşani, acţiune organizată sâmbătă seară de către Blogosfera Vrancea, Consiliul Judeţean al Elevilor şi Asociaţia de Dezvoltare Durabilă Focul Viu a fost un succes. În intervalul 20,30 – 21,30 ora oficială fără electricitate în Piaţa Unirii din Focşani s-au strâns peste 300 de participanţi, marea lor majoritate fiind elevi ai colegiilor Unirea, Edmond Nicolau, Cuza şi Economic, precum şi membri ai ADD “Focul Viu”. “Vă mulţumim, FOCŞANI pentru ce a-ţi arătat în această seară cu acest prilej ! BLOGOSFERA VRANCEA este mândră că a iniţiat şi promovat acest proiect în judeţul nostru şi am primit un feedback pozitiv din partea voastră! Asta arată că VĂ PASĂ :)”, a afirmat Dan Trofin, unul dintre liderii Blogosfera Vrancea, pe pagina de Facebook a grupului.
“Mă bucur că au venit atât de mulţi tineri. Noi ne dorim să mai organizăm şi în anii ce vor urma astfel de manifestări”, a adăugat şi Ioan Florea, preşedintele ADD Focul Viu.
Momentele cele mai plăcute ale serii au fost încercările tinerilor de a aprinde lumânări, stinse în mare parte de vântul rebel, precum şi apariţia lui ursului Martinică, mascota ADD Focul Viu.
Demn de amintit este faptul că la Earth Hour 2012 Focşani au fost mai mulţi participanţi decât la manifestaţiile politice din această primăvară, ceea ce arată că tinerii vrânceni sunt interesaţi de lucruri cu adevărat importante pentru comunitate.

Reprezentanţii autorităţilor locale sau judeţene au lipsit aproape cu desăvârşire de la eveniment, singurul prezent în Piaţa Unirii, împreună cu familia fiind viceprimarul Focşaniului, Bogdan Matişan.

1 Response pentru “Peste 300 de persoane la Eart Hour Focşani!!!!”

  1. Dan Trofin says:

    merci Gabi pentru articol si prezenta alaturi de noi !
    speram la mai multe astfel de actiuni care sa stimuleze focsanenii sa ia atitudine fata de ceea ce ni se intampla 🙂

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.