USL a dat liber la traseismul de primăvară!!!

Abia de-a început lumea să caşte gura, a plictiseală, la bancurile pe seama reevaluării prezidenţiale a ministrului Gabi Oprea că Ponta şi Antonescu au şi băgat în priză aspiratorul de traseişti. Fix în mijlocul coaliţiei de guvernare. Din care strâng, la grămadă, tot ce le pică în tulumbă. Fără să mai ţină cont de promisiunile de astă vară când cu totul şi cu totul altceva spuneau despre trădători, oportunişti şi pedelişti.

Urmând să facă analize şi evaluări abia după alegeri, la împărţeala ciolanului pe care, speră, marinarul de la Cotroceni, prea matol fiind, îl va scapa din mână la picioarele lor.

Aşa se face că, după Frunzăverde şi compania din Caransebeş, în USL au găsit culcuş şi promisiunea unei candidaturi de succes Vâlcov din Slatina, Piedone de la Sectorul 4, Chitic de la Mărăşeşti şi tot felul de alţi parlamentari, primari şi preşedinţi de consilii judeţene.

Redescoperind, care în PNL, care în PSD, idealurile cu care au debutat în politică.

În ritmul ăsta n-ar fi de mirare ca, până în toamnă, să-l vedem pe Boc discutând cu Antonescu, despre avantajele unui somn bun în fânul proaspăt cosit şi pe Ponta propunându-le un menaj a trois, politic, Robertei Anastase şi Elenei Udrea. Reuniţi cu tot cu Felix şi Antenele sale sub umbrela încăpătoare a Uniunii.

Situaţie în care, chiar şi cel mai înrăit fan al actualei opoziţii, tot şi-ar pune clasica întrebare şablon carageliană: „acum, eu pe cine pizda mă-sii mai votez?”

Căci, dacă Ponta şi Antonescu au de gând să reconstruiască România post-Băsescu cu oamenii democrat-liberalilor, nu văd de ce se mai obosesc să-i treacă dintr-o parte în alta.

Pur şi simplu, ar putea să-i lase acolo unde sunt iar alegătorii să pună ştampila de vot direct pe PDL.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.