Folosesti des retelele sociale? Instaleaza-ti aplicatia desktop Pokki!

* Daca esti o persoana foarte activa pe retelele sociale, gen Facebook, Twitter, etc, Pokki este solutia ta desktop pentru lumea social media *

O aplicatie desktop de acest gen este mult mai sensibila atat la actualizari cat si la trimiterea mesajelor fata de aplicatiile web.

Pokki reprezinta un set de aplicatii desktop care fac legatura cu marile servicii web. In mod curent, aceste aplicatii sunt limitate la Gmail, Facebook , LivingSocial, Groupie, Headlines, Wall Street, eBay, si Tweeki. Poti downloada orice serviciu pentru Pokki si iti poti seta ca iconul acestui serviciu sa apara in bara Windows. Fiecare serviciu Pokki te ajuta sa scapi de browser de fiecare data cand vrei sa iti updatezi un status sau sa scrii un mesaj.

Spre exemplu, serviciul Facebook al aplicatiei Pokki , iti afiseaza News Feedul, Notificarile, Mesajele si Cererile de prietenie , insa pentru a-ti citi mesajele, Pokki iti deshide site-ul Facebook in browserul tau default.

Acest tip de aplicatie iti va salva mult timp! De asemenea Pokki ofera si partea de dezvoltare SDk pentru programatorii care doresc sa isi creeze propriile servicii.
sursa http://www.tocilarii.ro/2012/04/folosesti-des-retelele-sociale-instaleaza-ti-aplicatia-dektop-pokki/

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.